Jesper Mathias Lie Evensen Berg tatt ut på første samling for guttelandslaget! – Flint

Jesper Mathias Lie Evensen Berg tatt ut på første samling for guttelandslaget!

Når trenerne Kristoffer Froestad og Jørgen Lauge skal samle guttespillere født 2004 og 2005 til samling i Skien 28.juni til 4. juli har dem funnet plass til den hardtskytende høyere bakspilleren Jesper Mathias Lie Evensen Berg fra den talentfulle 05-årgangen til Flint Tønsberg Håndball.  

Først og fremst gratulerer med uttak til landslagssamling! For dem som kjenner 05-årgangen til Flint Tønsberg Håndball vet at det er en svært talentfull gjeng, hvordan føles det å bli tatt ut til den første samlingen, og fikk du noen varsler på forhånd at du kunne være aktuell for samling?

Tusen Takk for det! Det stemmer, vi er en god gjeng i 05 årgangen, med mange bra spillere. Dette gjør det lettere for oss å utvikle oss. Det er utrolig morsomt å være tatt ut til samling! Jeg visste at det var en slik samling nærmere Juli, men hadde ikke hørt så mye om at jeg var aktuell. Det kom derfor som et lite sjokk, men er veldig glad for den gode nyheten!

Marinko Kurtovic har tatt over ansvaret for 05` gjengen fra 01.06, men før han kom inn i laget har det vært lagt ned en betydelig innsats fra foreldre og spillere, hva gjør at 05`gjengen til Flint Tønsberg har blitt så gode?

Ja, det stemmer! Vi har hatt flinke foreldre som har lagt inn masse tid og innsats for oss. Trond Petter (Kleven) og Carsten (Af Geijerstam) , Jeppe ( Ovstaas ) har vært flinke til å holde gjengen samlet, og bygd på talentene til flere av oss gutta. Vi har spilt mye på det vi kan, som har gjort at vi har vunnet masse!

Foto: Jeppe Øvstaas

Når begynte du på håndball og har du drevet med andre idretter?

Jeg begynte på håndball i starten av 3. klasse på barneskolen. Jeg har tidligere vært aktiv i Oseberg skilag og Flint fotball. Jeg slutta med fotballen i Januar 2020 for å satse fullt med håndball.

Hvordan opplever gutta treningene med Marinko?

Jeg føler alle sammen har fått et positivt inntrykk av Marinko. Han er ekstremt god på å se små detaljer, som kan gjøre store forskjeller i både angrep og forsvarsspill.

Hvordan ser du på videre satsing på håndballen? Skal du starte på Wang til høsten?

Jepp! Jeg starter på Wang til høsten. Jeg vil selvfølgelig bli så god som mulig. Jeg vet at det er tidkrevende og mange timer som må legges ned i trening, men det er det som må til for å bli best!

Tusen takk for praten og lykke til på samling!