Marinko Kurtovic blir hovedtrener for Flint G16 neste sesong. – Flint

Marinko Kurtovic blir hovedtrener for Flint G16 neste sesong.

Vi i Flint er fantastisk glade for at Marinko Kurtovic har sagt ja til å være hovedtrener for Flint G16 neste sesong. Han innehar den høyeste graden man kan oppnå i håndball som trener; «Master Coach», og har tidligere trent ØIF Arendal. Marinko vil sammen med Johnny Jensen og Zarko Pejovic sørge for at neste sesong blir et år gutta kommer til å huske.

Fram til nå har ikke satsningen på guttesiden kommet like tydelig fram i Flint. Det gjør den nå! Dette er også nedfelt i sportsplan og klubbhåndboka.

Flint har fått hjelp av Falk Håndball. Samarbeidet gjelder for sesongen 2021/22 og gjør Falk til en prestasjonsklubb på guttesiden for Flint. Dette innebærer at gutter fra Flint G16 kan prøve seg i 1,2 eller 3 divisjon hos Falk. Med individet i fokus så er det viktig for Flint å kunne ha et slikt tilbud til spillerne når tiden måtte være moden. For begge klubber er dette en vinn-vinn situasjon.