Johnny Jensen og Zarko Pejovic i trenerteamet til Flint G16 – Flint

Johnny Jensen og Zarko Pejovic i trenerteamet til Flint G16

Flint har nedfelt i sine planer at de skal satse på guttehåndballen. Målet er deltagelse i både Bring og Lerøy. Samtidig skal Flint leve opp til «Flest mulig, lengst mulig».  I denne forbindelse har vi fått drahjelp fra Falk og Johnny Jensen til neste sesongs G16/Bring lag.

Hovedtrener for G16 vil få med seg både Zarko og Johnny som trenere neste sesong. Spillerne vil oppleve et solid miljø for utvikling og de kan fortsette å dyrke kameratskapet til sine medspillere.  Vi tror denne kombinasjonen er en vinner.

Flint vil også melde på et herrelag i 4 divisjon neste sesong. Det er ingen ambisjoner om å ta opp kampen med eliteklubbene i fylket med denne satsingen. Med gode relasjoner til klubber og trenere i nærheten så håper vi å bidra til bra valg for våre spillere når de en gang skal delta i de øvre divisjonene.  

Vi gleder oss til at gutta skal prøve seg i Bring neste sesong !