26 kamper som er uplassert i et ellers tett program – Flint

26 kamper som er uplassert i et ellers tett program

Det er vel bare å innrømme at vi var svært skuffet på egne utøvere og klubbens vegne etter at serien fortsatt blir satt på vent. Vi mener kampene i det minste burde vært avviklet uten tilskuere og med gjeldende strenge smittevernsprotokoller for håndballen.

Ompakking

Dagens eliteserie er planlagt fram til 12 mai før siste utsettelse fra regjeringen. Skulle serieoppstart bli utsatt til 15 mars så er det totalt 26 eliteseriekamper som må omberammes. ( få nye spilledatoer ) Fram til 12 mai er det allerede tettpakket. Med kvalifiseringskamper og sluttspill så betyr dette at serien vil gå fram til midten av juni. Er det lenger realstisk at serien blir ferdigspilt ?

Avlyst eller halvspilt ?

Noen lag mangler 2 kamper for å komme til halvspilt serie. Flint Tønsberg mangler en kamp. Denne er mot Byåsen hjemme. Halvspilt serie er som kjent godt nok for å få en gyldig rekkefølge og kunne kåre vinnere og nedrykk. For lagene i første divisjon så er det selvsagt ønskelig å nå halvspilt eliteserie slik at vinnerne i 1 divisjon kan rykke opp.

Med 4 måneders spillepause og ikke mulighet til å spille treningskamper, – er det da riktig at man skal rett ut i kamp for å kjempe om nedrykk eller sluttspill ? NHF har flere vanskelige problemstillinger å ta tak i kommende uke. Eliteserielagene har så langt vært flinke og solidariske med hverandre ift hvordan utsettelser etc. skal håndteres. Med Norsk Topphåndball og NHF i spissen så tror vi også det løser seg denne gangen.