Uavgjort mot Oppsal. God laginnsats og strålende Eline Fagerheim i mål.

Skuffelsen lå tydelig utenpå begge lag. Oppgjøret mellom Oppsal og Flint endte uavgjort 16-16. Sikkert et rettferdig resultat. Begge lag tenkte nok at dette burde vært i deres favør.

Flint hadde gode muligheter i sluttminuttene. På stillingen 14-15 til Flint så ble laget tildelt straffekast og Oppsal fikk en 2 minutters utvisning. Mari Bergum satt ballen sikkert i mål og Flint lå 2 mål foran drøye 2 minutter før full tid. Bortelaget skulle også spille mesteparten av tiden med en spiller mer. Dette måtte vel holde ?

Oppsal tok ut keeper og brukte kun 15 sekunder på å redusere på et vansklig skudd utenfra. Med under 2 minutter igjen var det på ny nerve i kampen. Det var tydelig at Flint jentene var slitne og på nytt ble de hindret fra å sette inn matchballen. Oppsal på sin side gikk rett i angrep og utlignet til 16-16 ved 23 K.Halvorsen. Oppsal hadde da klart å lage 2 mål mer enn Flint med en spiller mindre. Skulle Oppsal vinne kampen ?

Med 53 sekunder igjen tok Zarko timeout. Flint hadde fortsatt 25 sekunder igjen i overtall. Det ville seg heller ikke i dette angrepet. Når Oppsal overtok ballen med 25 sekunder igjen så var det nok mange som fryktet tap. Forsvaret hadde gjennom hele kampen vært Flint sin styrke og laget klarte å sikre et uavgjort resultat. Skuffet men også fornøyd.

Det er lett å irritere seg over de feilene som skjer på slutten av kampen. Men det bør nok heller fokuseres på at laget stod virkelig godt sammen i forsvar og Flint hadde en strålende Eline Fagerheim i mål. Hun hadde flere viktige redninger. Eline ble kåret til Flint sin beste spiller.

Vi tok en prat med Zarko etter kampen for å høre hva han hadde å si ; «Forsvaret var fantastisk idag og vi hadde keeperspill i særklasse. Vi står med det samme laget i nesten hele kampen og spillerne blir slitne. Det forklarer mye hvorfor tempoet til tider er såpass dårlig. Jeg er fornøyd med at vi putter noen av de enkle målene. De ble viktige. Litt irriterende med mange personlige feil og de 4-5 åpnebare sjansene vi ikke setter. Men sånn er håndball. Oppsal opplevde mye av det samme. Alt i alt er jeg både stolt og glad for den laginnsatsen og moralen vi fremviser idag som lag. Nå starter forberedelsene til kampen mot Fredrikstad på søndag. Den skal vi vinne !»

Det ene poenget mot Oppsal kan bli viktig. Flint har 3 poeng ned til Rælingen på nedrykksplass og 6 poeng til Larvik helt nederst. Fredrikstad gikk på et stygt tap mot Storhamar ikveld med siffrene 32-40 på hjemmebane. Med en stigende formkurve så er det gode muligheter for å hente nye poeng til søndag mot nettopp Fredrikstad for et Flintlag med stigende formkurve.

Flint spilte med følgende lag :

Eline Fagerheim (B)
Mari Finstad Bergum (5)
Henriette Jarneid (3)
Synne Fossheim (3)
Malin Alice Lundemo(3)
Celina Vatne (1)
Elise Johnsen(1)
Karoline Müller Lislien,
Nora Bugge,
Elise Vedeler
Zaynab Elmrani
Felicia Celine Tangen
Charlotte Koffeld Iversen
Mia Leikvold Trapnes
Andrea Varvin Fredriksen
Julia Gellein Vangen