Oppsal er favoritter på onsdag etter sterk seier over Tertnes sist søndag – Flint

Oppsal er favoritter på onsdag etter sterk seier over Tertnes sist søndag

Oppsal har imponert de 2 siste kampene ved å spille jevnt med Storhamar til det gjenstod 20 minutter for deretter å slå Tertnes på hjemmebane sist søndag. Mest imponerende var opphentingen de gjorde mot Tertnes hvor de snudde det å ligge under med 4 til å vinne med 1 mål.

Oppsal hadde flere gode spillere på søndag og spesielt keeper Benedikte Hernes ble avgjørende. Karoline Syversen og Tiril Spæren var svært så toneangivende framover på et fartsfylt Oppsal lag.

Flint på sin side kommer fra en god treningsuke med gode forberedelser. Med Oppsal sin sterke innsats må vi nok akseptere at Oppsal er favoritter. Vi kommer med lave skuldre og skal gjøre vårt til for at 2 poeng havner i Tønsberg. Flint stiller for første gang med fullt mannskap denne sesongen og det i seg selv gir håp.

Kampen er uhyre viktig for begge lag. Laget som vinner skaffer seg et verdifult forsprang i kampen om å unngå nedrykk. Kampen kan sees på https://handballtv.com/ fra kl 18:20 på onsdag 13 januar.

Tabellen 10 januar i Rema 1000 ligaen