Håndballskolen åpner for påmelding 4 januar. – Flint

Håndballskolen åpner for påmelding 4 januar.

Vi vil arrangere håndballskole over 3 baner i Slagenhallen fra 22-24 februar. 09:00 til 15:00 hver dag. Lunch serveres midt på dagen. Zarko og Marianne vil ha regien. Her skal være lek, latter og håndball glede.

Planen er å ha en kohort på hver bane. Dette for å ha best mulig kontroll på smitte risiko. Gruppene vil bli holdt adskilt og maks 20 i hver kohort. Dvs 60 plasser totalt på håndballskolen. Når påmeldingen åpner mandag 4 januar kl 09:00 så blir det først til mølla.

Normalt skulle vi hatt 120 barn på en slik håndballskole. Vi planlegger for at smitte situasjonen er som idag og derfor restriksjonene på 60 deltakere totalt ( 20 til hver bane, -kohort ) Skulle håndball skolen bli avlyst så vil alle få pengene tilbake. Skulle noen havne i en situasjon hvor de må gå i karantene, ikke kunne delta pga korona symptomer, eller faktisk bli smittet av korona, – så vil de få gratis delategelse ved neste håndballskole for de dagene de ikke kan delta. ( «frikort pga Korona» )

Vi skal gjøre vårt beste for at dette blir en bra og trygg håndballskole.

#ViLykkesSammen

Vi sees i vinterferien 🙂