Skousen – Vår egen speaker og personlig sponsor for Henriette og Zaynab – Flint

Skousen – Vår egen speaker og personlig sponsor for Henriette og Zaynab

Kjell Roger Skauen med Skousen hvitevarer er i dag personlig sponsor for 2 av våre jenter, Henriette Jarneid og Zaynab Elmrani. Kjell Roger som også er vår egen speaker på hjemmekampene har vært gjennom operasjon i beinet. Mye av 2020  har han vært parkert i sofaen, og har vært tvunget til å følge kampene via tv-skjermen. Nå er han på bedringens vei, og var å finne bak speaker pulten i årets siste hjemmekamp.

Kan du fortelle litt om bedriften og din rolle?

Skousen Tønsberg åpnet dørene den 8.oktober i 2015 og har nettopp feiret 5 års jubileum. Skousen er fra gammelt av et dansk, familiedrevet firma, men er nå en del av et milliardkonsern i WhiteAway Group. Hver enkelt butikk eies imidlertid av franchisetakere, og jeg har da gleden av å eie og drive både Skousen Tønsberg og Skousen Sandefjord. Vi er spesialister på hvitevarer. Ekte hvitevare-nerder.

Hvorfor velger Skousen hvitevarer å støtte Flint Tønsberg håndball? Og er det andre idrettslag dere støtter?

Det er viktig for oss å ha en tilknytning til positive krefter i samfunnet. Mer positive ambassadører for lokalmiljøet enn idrettsutøvere finner du vel knapt. Så når omdømmebygging kan gå hånd i hånd med å bidra til utvikling av lokale talenter, er det naturlig å være med. Det å kunne assosieres med en kontinuitetsbærer som Henriette Jarneid er helt supert. Samtidig som det er flott å være med på å bygge opp et lokalt talent i Zaynab Elmrani.

Vi er også personlig sponsor for Jørgen Vasvik på linja i Nøtterøy Håndball. Med samme tankegang og strategi bak det. Det er en liten, lokal butikk vi snakker om, så det å delta med store summer er ikke mulig. Men slike lokale sponsorater gir oss en fot innenfor, og bidrar samtidig positivt for enkeltspilleren. Det kalles vel vinn-vinn.

Hvordan har koronakrisen påvirket dere?

Jeg er ydmyk og takknemlig for enhver kunde som velger å gjøre sine innkjøp av nye vaskemaskiner, kjøleskap, komfyrer og andre ting slik, også under en unntakstilstand som det mange nå opplever. Vi er blant bransjene som har en opptur.

Trolig har det sammenheng med at vi nordmenn nå bruker mindre penger på reise og ferier, og heller legger litt penger på oppussing og utskiftning av «ting og tang» hjemme. Så om ikke alt går galt i sluttspurten av året, kommer vi til å ha en vekst på rundt 10-15 % i år, tross koronakrise.

Du er har lenge vært en engasjert og aktiv bidragsyter i forbindelse med kamper, hvorfor er det viktig for deg?

Hvor lang tid har du til å få servert en historie her? Nei fra spøk til alvor, det handler om tilhørighet og litt talent. Der Henriette, Zaynab og jentene har et åpenbart talent i det de gjør på banen, er jeg så heldig å ha et talent for å bruke mikrofon til å «lede» og underholde gjennom kampen.

Gjennom den aktiviteten har jeg fått være tett på håndballmiljøet i mange år, noe jeg er takknemlig og glad for. Men jeg har aldri følt meg så hjemme som jeg gjør i familien Flint. Så å få være med på sidelinjen slik er en pur glede, og gir meg en viktig følelse av å høre til et sted.

Julen står for dør, hva er årets julegavetips hos Skousen hvitevarer?

Vi er nok ikke den julegavebutikken som fenger mest. Til det er varegruppene våre for «trauste». Men en vannkoker, et vaffeljern, et toastjern eller en ny støvsuger for eksempel, er i det minste en nyttig gave som også varer lenge.

Blir ikke overrasket om noen av disse tingene står på noen ønskelister i år! Gjør det det finner du Skousen i Kilengata 16.

Takk for praten!