3 treningskamper i Desember, før vi tar i mot Byåsen på nyåret – Flint

3 treningskamper i Desember, før vi tar i mot Byåsen på nyåret

Vi nærmer oss halvspilt sesong, og mens landslaget forbereder seg til EM start i Danmark, skal vi forberede oss til neste del av sesongen etter jul. 03.01.2021 Kl 18.00 tar vi mot Byåsen i Slagenhallen, men før den tid skal vi ha 3 treningskamper hjemme i Flinthallen.

Fredag 04.12. kl 17.30 tar vi imot Gjerpen hjemme i Flinthallen. Gjerpen har spilt 7 kamper i årets 1. divisjon og ligger for øyeblikket på en 10. plass med 6 poeng, etter 3 seiere og 4 tap. Tidligere Flinttrener, Pål Oldrup Jensen er neppe fornøyd med starten av sesongen til Gjerpen som hadde som mål før sesongen å rykke rett opp i øverste divisjon. I forbindelse med oppgjøring til denne sesongen hadde vi en treningskamp mot Gjerpen som endte med 16 mål seier og vi hadde hele 13 spillere på scoringslisten. (37-21). I kampen på Fredag må vi passe ekstra godt på Maria Solheim som står med 41 mål så langt i sesongen for Gjerpen (12 på straffe) som gir et snitt på 5,9 pr kamp.

Fredag 11.12 tar vi imot Reistad til ny treningskamp. Som Gjerpen er neppe Reistad fornøyd med sesongen så langt da de befinner seg på plassen over Gjerpen i 1. divisjon (9.plass). De har riktignok spilt 2 kamper mer enn Gjerpen og står med 3 seiere og 6 tap på sine 9 kamper. Sist vi møtte Reistad var i forbindelse med 3. runde i NM en kamp vi vant 29-21. Reistad har som Flint en veldig ung stall og uten førstemålvakt Karoline Warloff er snittalderen 19,3 mål. Flest mål på Reistad har Sofia Shauri Dalsveen med 43 mål (21 på straffe) som gir et snitt på 4,8 på sine 9 kamper. Et kjempetalent vi må følge ekstra nøye med på hos Reistad er Sofie Celius, som er utrolig rask og finte sterk.

Siste planlagte treningskamp er mot Aker topphåndball 17.12 kl 1830 i Flinthallen. Aker som står med like mange poeng som Flint så langt i årets Rema1000 liga ( 6 poeng), men har 2 kamper mindre spilt (8 kamper), og befinner seg på plassen bak Flint (10.plass).

Sist vi møtte Aker var i bort i Ullern flerbrukshall. Den gang tok vi med oss 2 poeng hjem til Tønsberg etter 27.23 seier. Aker sine 6 poeng har dem fått etter seier mot Oppsal (24-23), Rælingen (30-24) og Fana (31-22), og blir en fin test før vi setter i gang med siste del av sesongen. Hos Aker har Karoline Lund banket inn 44 mål så langt i sesongen (16 på straffe) og står med et snitt på 5,5 pr kamp.