Level – Med fokus på treningsglede og mangfold i aktiviteter! – Flint

Level – Med fokus på treningsglede og mangfold i aktiviteter!

Level treningssenter sin etablering på Olsrød park i 2016 har gitt et samlingsted i lokalmiljøet for ikke bare de mosjonister og toppidrettsutøvere. Senteret er veldig godt tilrettelagt slik at alle skal få mulighet til å trene der. Level kan tilby barnepass og lekeland, og at det også ble badeland har virkelig gledet mange småbarnsfamilier. 

Kan du fortelle litt om Level?

Level er et treningssenter med badeland som ligger godt plassert på Olsrød Park, midt i «Flint land».

Vi åpnet august 2016 og har siden den gang etablert oss godt i markedet. Vi er et senter med fokus på treningsglede og mangfold av aktiviteter. Hos oss er det plass til deg uansett om du er mosjonist eller toppidrettsutøver.

Hvorfor velger Level å støtte klubben?

Jeg opplever Flint som en flott klubb med gode verdier. De aktiviserer barn og unge på en positiv måte gjennom hele oppveksten. Å være en del av dette gir en masse positive ringvirkninger for oss som treningssenter. Vi heier

På bevegelse og treningsglede gjennom hele livet, og de første frøene såes i tidlig alder. A-laget til Flint er flaggskipet som også gir oss synlighet ut. Dessuten er det flotte positive damer/jenter som det er hyggelig å ha innom på trening. Må jo også bemerke at håndball er fantastisk flott idrett da😊

Hvordan har covid-19 påvirket Level, og hvilke grep har dere gjort for å gjøre det ekstra trygt hos dere?

Level ble ganske hardt rammet av Covid – 19, som alle andre treningssentre i landet. Vi hadde stengt i 3 mnd. Denne tiden var selvsagt tøff, men føler nå at vi har stått ok i det. Vi har fått smittevernregler som følges, vi har oppjustert antibac budsjettet kraftig og vi har tilpasset antall trenende inne på senteret samtidig. Den største investeringen er et rensesystem som heter Biozone. Dette jobber kontinuerlig i alle treningssoner med å desinfisere alle flater, samt at det jobber aktivt i luften med å eliminere virus, bakterier, lukt og allergener. Vi føler at det er meget trygt å ta seg en treningsøkt hos oss.

Level er viktig for Flint !

Level samarbeider også med Nøtterøy håndball, hvorfor en styrketrening så viktig for håndballspillere? Og hvilke råd vil du gi til yngre spillere?

Vi syns det er veldig hyggelig å kunne samarbeide med begge de to topplagene i Tønsberg. På tross av at det er ulike klubber tilhører vi samme by. Håndball er en idrett som krever ekstreme fysiske egenskaper. Det er også en kontaktsport og det er høy skadefrekvens. Skal man prestere maksimalt må man ha de beste fysiske forutsetningene. Hos oss får jentene trent kondisjon, styrke og skadeforebygging. Samt ta del i et miljø som kan gi de litt variasjon i treningen. Miljøskifte og det å komme seg litt «ut av hallen» kan jo også være positivt. Vi har i tillegg et sterkt faglig miljø blant våre instruktører som gjør at vi også kan bidra med kunnskap.

Som ung håndballspiller gjøres mye av treningen med egen kroppsvekt og ball i hall, men det vil alltid være fordelaktig med tilrettelagt styrketrening med vekter. Riktig og god styrketrening med vekter  kan med fordel starte opp rundt 15 års alder. Gode øvelser med riktig teknikk er ekstremt viktig. Få hjelp til å lage et program som tar hensyn til alder, nivå, erfarenhet, vekst og målsetning. Det å bli sterk er en tålmodighetsprøve, og det er lett å bli ivrig.  

Hvis du skulle spå fremtiden, hvor er Flint Tønsberg Håndball om 3 år?

Om 3 år er Flint godt etablert i eliteserien – øvre halvdel! Samt Norgesledende på å utvikle unge og lovende spillere på både jente og guttesiden!

Og ønsker du en litt mer sporty julegave i år, kan du kjøpe gavekort hos Level!

Link til Level sin WEB : http://level.as/

Takk for praten!

Like !