MB-Design – Jenteturen som endte med egen bedrift. – Flint

MB-Design – Jenteturen som endte med egen bedrift.

May-Britt Jarneid har lykkes med det mange drømmer om; skape sin egen arbeidsplass. At hun er litt over gjennomsnittet interessert i håndball og Flint Tønsberg, er kanskje ikke så rart, når hennes egen datter har slitt ut sko i hallen siden hun var 5 år.

MB Design er godt kjent for de fleste som følger Flint Tønsberg Håndball tett, fortell litt om bedriften og deg selv

MB-design er et lite konsept som byr på håndplukkede produkter og eget design. I tillegg til nettbutikk finnes et showroom/butikk som holdes åpent hver torsdag, de fleste lørdager og ellers etter kundenes ønske. Det hele startet så smått for 12 år siden med smykker etter en jentetur til Kina. Flere år senere og etter utallige turer til Kina har det blitt til det det er i dag.  Min visjon er ikke å bli størst mulig, men å ha det gøy og gjøre det meste selv.  Venner og familie stiller opp når det koker som verst med alt fra å stable, pakke varer, kjøre søppel og til å være modeller. Service og fornøyde kunder er mitt hovedmål  🙂 

Hvorfor er det viktig for deg å støtte Flint Tønsberg Håndball?

Det å støtte Flint Tønsberg håndball er viktig for å ha et topplag i byen. Jeg har fulgt klubben i mange år, og som en litt over gjennomsnittlig interessert » håndballmamma», er dette bare en glede å være med på. 

Hvis du hadde ubegrenset med midler til rådighet, hvilken spiller/-ere ville du gjerne sett i Flint-drakta neste sesong?

Det hadde vært veldig hyggelig om noen av de lokale stjernene som nå er i andre klubber hadde kommet tilbake og avsluttet sine karrierer i Flint. Håper dere ser dette, Ellen Marie Folkvord, Emily Stang Sando og Kristiane Stormoen 😊

Du er stort sett på alle hjemmekamper, hvilken spiller har imponert deg litt ekstra denne sesongen?

Andrea V. Fredriksen har imponert meg litt ekstra denne sesongen.

Hva er fremtidsplanene-/utsikten for MB-design?

Fremtidsplanene er å fortsette utviklingen av produkter som kundene liker. Jeg håper også at dagens smittesituasjon endrer seg, slik at jeg snart kan reise til mine samarbeidspartner i Kina igjen. 

Og for dem som desperat leter etter den perfekte julegaven til kona, finner de den hos deg?

Ja! Jeg vil anbefale gavekort til selvvalgte ting. Alle Flintvenner som kjøper gavekort i Desember og sier de har lest innlegget, vil får 20% mer på kortet enn de betaler.

Da er det bare å gå inn på https://www.mb-design.no/ og bestille, så har du julegaven i boks!

Takk for praten!

Klær fra MB-design !