Alle Flint sine kamper og treninger avlyses t.o.m. 15 November – Flint

Alle Flint sine kamper og treninger avlyses t.o.m. 15 November

Det ble mye informasjon idag ift smittevernstiltak. Flint bestemte seg tidlig for å avlyse alle kamper inntil 15 November. Norges håndballforbund kom litt senere ut med en pressemelding hvor de gjorde nesten det samme til et nasjonalt vedtak. Deretter hadde Tønsberg kommune krisemøte i sin stab for å avgjøre hvordan kommunen skulle takle de nye utfordringene. Her kom det en liten overraskelse.

Siden det hele tiden har vært sagt at aktivitet for barn og unge skal opprettholdes så var vi ikke forberedt på at alle kommunale haller skulle stenges ned. For Flint betyr det at all treningstid i Slagenhallen utgår de neste 10 dagene.

Vi har også treninger i Flinthallen som er en privateid idrettshall. Styret har funnet det riktig at vi stenger ned denne hallen tilsvarende de kommunale hallene. Dette gjøres i solidaritet med kommunens tiltak for Tønsberg sin befolkning. Det var egentlig en enkel avgjørelse slik situasjonen ble.

Vårt Elitelag vil som eneste lag få fortsette å trene i Flinthallen da de har strenge prosedyrer og protokoller som de følger ift smittevern. Dette er også i tråd med føringene fra Norges Håndballforbund for lag i Rema 1000 ligaen.