Korona – Avlyste kamper sist helg og neste – Flint

Korona – Avlyste kamper sist helg og neste

Etter anbefaling fra kommuneoverlegen ble en rekke kamper avlyst denne helgen innen bredden for Flint. Dette gjaldt kamper mot lag fra Drammen-og Larviks regionen. Begge områdene opplevde stor smitte/usikkerhet og for å redusere risiko for smittespredning så valgte vi avlysninger i samråd med både kommuneoverlegen og region sør.

Vi vil også kommende helg be våre lag som spiller mot lag i utsatte regioner om å avlyse sine kamper. Dette gjelder mot lag fra samme utsatte regioner som sist helg men også nye kan tilkomme. Dette vurderes sammen med kommuneoverlegen før helgen.

Tønsberg regionen har også stor smitte risiko. Ikke blod rødt, men rødt nok til at vi fortsetter også uten tilskuere kommende helg.

Vi skal tilstrebe å opprettholde aktivitetsnivået i klubben. Grunnen til avlysninger er at konsekvensen ved stengte haller uten treningsmuligheter veier tyngre enn å ikke spille akkurat denne ene kampen.

Hentet fra Drammen kommune 1 November : 38 personer har fått påvist koronasmitte i Drammen kommune i løpet av det siste døgnet. Tre av de fire siste dagene er det registrert rekordhøye smittetall i Drammen kommune. Med stigningen vi så sist torsdag, er det ikke overraskende at smittetallene har vært på vei oppover de siste dagene.