Denne gjengen er gira for å gjøre en god kamp på søndag! – Flint

Denne gjengen er gira for å gjøre en god kamp på søndag!


Etter to tap i hjemmekamper på rad var det godt for Flintspillerne å få en opptur spillemessig mot Molde på søndag.  Laget har gjennomført en god treningsuke og er nå veldig klare for å gi maks innsats når Storhamar er motstander i Slagenhallen på søndag.

Storhamar har ikke tapt i serien, men tapte andreomgangen med ni mål mot Sola på onsdag og er slått ut av NM. 


Storhamar har en tendens til å spille sinnsykt bra i en omgang og så dette i prestasjonene utover i kampene.  Men om det har blitt jevnt i sluttminuttene i seriekampene har de alltid klart å være det laget som står med flest scorede mål når dommeren har blåst av kampen.  Det er ingen dårlig egenskap. 

Storhamar er kjent for mye fart i ankomstspillet og kantene Kristin Venn og Emilie Hovden er råe på å bruke tempoet sitt.  Bak i banen har Tonje Enkerud hatt en stor sesong så langt, mens evigunge Maja Jakobsen på høyreback er lagets toppscorer med 45 scoringer på de første sju kampene.

Og så har Storhamar en meget god skytter i Guro Nestaker, som er søskenbarnet til Flints Synne Fossheim.  De spilte i sammen i Storhamar i en sesong før Synne flyttet til Tønsberg. 

Synne Fossheim har en sesong tidligere i Storhamar. Da spilte hun sammen med søskenbarnet Guro Nestaker, som kommer til Slagenhallen på søndag.Dette forteller Synne Fossheim om å møte Storhamar på søndag!

– Etter videregående var jeg usikker på hva jeg skulle gjøre videre.  Jeg var ferdig med kontrakten i Gjøvik og hadde lyst til å prøve meg i en eliteserieklubb.  Storhamar er et godt lag med høye ambisjoner og jeg hadde lyst til å utvikle meg å se hvor nivået lå.  Og så var det var godt å ha søskenbarnet mitt Guro Nestaker på laget, det var en trygghet det, forteller Synne. 

– I Storhamar fikk jeg ikke så må mye tillit i begynnelsen, men fikk en rolle som treer i forsvaret sammen med Guro mot slutten av sesongen.  Da stod jeg og Guro mye i sammen og vi spilte ganske bra i sammen, vi kjente jo hverandre fra Gjøvik.

Zarko med peptalk etter fredagens trening.


– På søndag møter jeg mange gamle kjente.  Blant annet Guro Nestaker, Kristin Venn, Tonje Enkerud, Ellen Folkvord, Stine Lidén, Elise Skinnehaugen, Moa Fredriksson.

– Det er tidligere lagvenninner, men når man møter de på banen så får man lyst til å krige skikkelig.  Jeg får ekstra motivasjon til å gjøre det bra, smiler hun. 


– Vi skal vise oss fra en bedre side enn hva vi har gjort i de siste hjemmekampene.  Jeg føler vi fikk gode perioder i kampen mot Molde, både fremover og bakover.  Så det blir å holde de periodene lenger og fortsette å spille godt angrepsspill. 

– Storhamar er flinke og har bra fart og hurtighet, så det blir å stoppe det. 

– Vi skal ha en attitude utpå der hvor vi skal krige, lover hun.  – Det er kanskje siste kamp med publikum før jul så vi har lyst til å vise hva vi kan.  Positivitet og aggressivitet i forsvarsspiller vårt og disiplin og klokskap i angrepsspillet vårt er nøkkelord for denne kampen her.  Vi skal juble og backe hverandre, både på banen og fra benken, avslutter Synne Fosseheim.

Karoline Fahlberg og Julianne Bjørnøe gleder seg til søndagens kamp.