Rema 1000 håndballskole med toppet trenerteam

Dato : 5-7 oktober, 09:00-15:00 hver dag

Sted : Flinthallen

Ansvarlig : Zarko Pejovic ( Tlf : 486 53 829 )

Bekledning : Husk å sende med tøy slik at barna også kan være ute i tillegg til vanlig treningstøy i hall.

Da nærmer det seg oppstart av Rema 1000 Håndballskole i Flinthallen. Mandag 5 oktober møtes vi i Flinthallen kl 09:00. 25 gutter og 25 jenter skal ha det moro sammen med våre elite spillere og trenere. Her blir det mulighet til å utveksle erfaringer 😊  Våre trenere ( Zarko og Marianne ) er ansvarlig for opplegget og skolen. Vi kjører rett og slett et toppet lag som skal gi deres barn en best mulig opplevelse. Vi gleder oss!

Siden smittevern er veldig viktig så ønsker vi ikke foreldre inn i hallen når de skal bringe eller hente. Det er også viktig at alle følger smittevernsreglene nøye og at ved tegn til sykdom så er det dessverre ikke anledning til å møte opp.

Dette er veilederen vi følger fra Norges Håndballforbund:

https://www.handball.no/nyheter/2020/05/handballens-egen-veileder-for-smittevern/

Dette er våre egne retningslinjer rettet mot våre fasiliteter:

Når det gjelder lunch, så serveres dette av trenerne og det er brødmat med det vanlige pålegget ( ost, skinke, salami, syltetøy, leverpostei og litt sjokopålegg 😊 )  + juice. (det er også kjøpt inn glutenfritt. Husk at barnet sier ifra ift gluten ) Første dagen kommer det også sushi. Maten blir servert, lagt på asjett for å redusere smitte risiko.

Programmet :