Bergenslaget Fana er neste utfordring! – Flint

Bergenslaget Fana er neste utfordring!


Etter seier over Reistad i 3. runde i NM på onsdag, er det Fana som er neste utfordring for Flintjentene.  Kampen spilles i Slagenhallen kl. 18.00 søndag uten publikum.  Kampen vises på Direktesport.  

Fana har som Flint en seier på fire kamper.  De slet mot Aker i første seriekamp, men har hevet spillet gradvis og var svært nære å ta poeng i kampen mot Storhamar.  Her ble det tap 23-24 etter at Fana hadde ballkontroll de siste 15 sekundene av kampen.


Mot Storhamar var bakspiller Aurora Hatle særdeles treffsikker hvor hun på egenhånd skjøt Fana inn i kampen igjen med 7 fulltreffere i sju angrep på rad.  Hun får normalt lite spilletid og det er søstrene Solstad (Andrea og Celine) og LK00-playmakeren Christine Karlsen Alver som vanligvis står bak på banen.  Tidligere Flintspiller Sofie Vinde Norum står gjerne mye av kampen på venstrekant mens de har en solid sisteskanse i Sofie Ege.


Uten publikum

Malin Lundemo var tilbake i spill i forrige hjemmekamp mot Larvik etter at en tommelskade holdt henne ute i de to første seriekampene.  På onsdag ble hun kåret til BB mot Reistad, hun er klar for å gjøre en god kamp i morgen mot Fana, men er fortvilet over at kampen går for tomme tribuner.   

– Det er veldig kjedelig at kampen må gå uten publikum.  De var så bra stemning mot Larvik, det var en skikkelig positiv opplevelse, så det er kjipt at vi ikke kan ha med resten av laget og supporterne på kamp, sier hun. 

Malin Lundemo og Henriette Jarneid smilte bredt etter forrige hjemmekamp.
Blir det like godt humør etter kampen mot Fana i morgen?! Foto: Trond Sørøy


Gode forberedelser

Forberedelsene inn mot oppgjøret mot Fana har vært bra, forteller Malin. 

– Vi fikk en bra seier over Reistad og fikk rullert på laget, så sånt sett var det bra.  Vi kunne ha spilt bedre, men seier er seier og vi er fornøyd med videre avansement.  Vi scorer mye mål, men vi føler vi kan ha enda bedre flyt i angrepsspillet, det skal vi forbedre inn mot kampen mot Fana i morgen.

– Vi har hatt veldig bra treninger de siste ukene, nå begynner vi å kjenne hverandre såpass godt i gruppa nå så vi møtes som en vennegjeng på trening.  Det er veldig god stemning. 

– Vi kommer på trening for å bli bedre og i håndball blir aldri ting helt perfekt, så det er alltid noe å jobbe med. Vi har god dialog med både Marianne og Zarko, som gir tips på hva kan forbedre.


Fana

– Vi er veldig klar til å ta imot Fana i morgen.  Vi har trent godt og har trua på seier.  Vi har et godt lag som har ulike spissferdigheter som jeg mener skal være nok hvis vi spiller opp imot vårt beste, sier Malin.

– Fana har et hurtig og samspilt lag som har spilt sammen i flere år.  Vi tar ikke lett på den oppgaven så vi må opp imot vårt beste skal vi ha mulighet mot dem – det håper jeg vi får til. 


2 poeng så langt

– Startet på sesongen har for så vidt gått greit.  Vi står med 2 poeng etter seier over Larvik, men vi kunne ha ønsket å ta enda noen flere poeng.  Sist hadde vi en svak kamp mot Sola hvor vi ikke fortjente poeng, så nå er det bare å se fremover og krige for nye poeng i hver eneste kamp.