Vi trakk Fana i cupen

Da er trekningen til 4 runde i NM utført og vår motstander ble Fana. Samme lag som vi spiller mot allerede til søndag i Rema 1000 ligaen. 1/8 dels finalen i norgesmesterskapet avgjøres i Slagenhallen 14 oktober. Vi går for en dobbel !

Kampene mot Fana blir også et gjensyn med Tønsberg jenta Sofie Vinde Norum som spilte for Flint i 2014/15. Studier sendte henne «dessverre» til Bergen og Fana hvor hun har spilt de siste 6 sesongene. På to og en halv uke skal hun nå utkjempe 2 kamper mot «gamle-laget» fra Tønsberg. Det blir et hyggelig gjensyn for både Sofie og noen av jentene hun spilte med for 6 år siden. Men seieren skal til Tønsberg 🙂

Trekningen av 4. runde :

Vipers Kristiansand – Gjerpen HK Skien
Storhamar HE – Volda
Grane Arendal – Tertnes HE  
Byåsen HE – Rælingen
Oppsal  – Molde Elite
Flint Tønsberg – Fana
Sola – Bærum TH
Fredrikstad  – Follo HK Damer