7 kjappe med Zarko Pejovic – Flint

7 kjappe med Zarko Pejovic

Flint Tønsberg Håndball møter Larvik Håndballklubb i sesongens 3. kamp i Rema1000-ligaen. Vi har tatt en kjapp prat med Zarko Pejovic før kampstart kl 18.00 i Slagenhall

« Flint Tønsberg har trøblet litt med småskader på enkelt spillere de 2 første kampene, hvordan ser stallen ut før kampen mot LHK?»

Vi er endelig alle friske nå. Hvis man kan se fra en positiv side, i periode når vi hadde skadet spillere, vi fikk sett noe unge lovende spillere «In action». Så vi har nå en bredere spillerstall.

«Malin Alice Lundemo er tilbake på trening hun ble også valgt som tillitsvalg for spillere, hva betyr det at hun nå er tilbake fra skade?»

Hun gir en helt annet tempo i vårt spill, hun er veldig klok spiller også. Samtidig en kriger i forsvar. En spiller som enhver trener ønsker å ha på laget. 

Det blir futt og fart med Malin mot LHK

«Celina Vatne har levert 13 mål på de 2 første kampene, hva tenker du om hennes rolle mot LHK med spillere tilbake fra skade?»

Celina er en spiller jeg kjenner siste 3 år. Hennes prestasjon overrasker meg ikke i det hele tatt. Vi har en ganske farlig back- rekke i rotasjon av 5-6 spillere, og uansett hvem som er på banen blir det farlig for motstanderen. Celina tok ansvar på de to kampene, levert, og jeg er sikker at hun skal fortsette på samme måten mot LHK. 

Celina har storspilt så langt i Rema 1000 ligaen

«En annen som har levert solid de første kampene er LHK-spiller Hanna Christina Åhlèn med 12 mål på de 2 første kampene, hvordan skal vi stoppe henne?» 

Hun skal stoppe selv når hun ser vårt forsvar!, hehe. Nei, vi har spilt ganske bra etablert forsvar mot Vipers også. Målforskjell ble konsekvens av kontrings mål. Vi kommer til å spille mye bedre forsvar enn Molde og Storhamar mot LHK.  

«Julia Vangen (24) ble klar for Flint Tønsberg denne uken, får hun sin debut mot LHK på Søndag»

Ja, Julia er klar mot LHK. En ekte kriger på banen, kunne ikke vært bedre timing for å få sånn type energi på laget.

Julia er med mot LHK

«På søndag har du vært i klubben i 1 mnd, hvilke refleksjoner har du gjort deg så langt?»

Jeg er meget fornøyd så langt i Flint. Har en følelse at jeg har vært mye lengre enn 1 mnd i klubben! Mye talent på laget, god treningsvilje, vi skal vokse som lag hver dag. Også Marianne, resten av støtteapparatet, folk rundt klubben, gjør at jeg føler at jeg på riktig sted.

«Er du overtroisk? Har du noen ting du MÅ gjøre før kamp?»

Nei, ikke i det hele tatt. Jeg sa bare at jeg skal ikke barbere meg før første seier i Eliteserien. Men det er ingen overtroisk bakgrunn for det. Jeg tror bare på hardt arbeid og trening. Ingen overtroiske ritualer kan gjør at man lykkes -eller motsatt. Mer du trener, mer flaks du har. Og eneste jeg MÅ gjøre før kamp er forberede laget!. 

Vi satser på mer Zarko jubel mot LHK

«Takk for praten Zarko, og lykke til i dag!»

Takk for det!

Har du ikke fått billett, kan du se kampen her:

https://www.direktesport.no/event/d481hJSaoV1eL17neoNXPq