ÅPNET : Påmelding til Rema 1000 Håndballskole i Høstferien – Flint

ÅPNET : Påmelding til Rema 1000 Håndballskole i Høstferien

Flint har vært så heldig å få arrangere Rema 1000 håndballskole for aldersgruppen 6-12 år. Det er 50 plasser tilgjenglig og prinsippet om først til mølla gjelder. Man melder seg på via håndballforbundets sider og dette gjøres her :

https://klubbsidenhandball.nif.no/handballskole_arr.asp

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy. Håndballskolen varer i tre eller fem dager fra kl. 09.00 til 15.00. De vil bli servert lunsj hver dag og litt frukt som mellommåltid.

Blir du med på REMA 1000 Håndballskole får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball, t-skjorte, drikkeflaske i tillegg til et diplom.