Noen avsløringer – Flint
Ny Flinthall under planlegging
Slik kan den nye Flinthallen bli seende ut.

Noen avsløringer

Her kommer noen detaljer ift den nye Flinthallen som nå er under bygging.

Vi ønsker så mye hallflate som mulig samtidig som at vi ønsker å kunne arrangere kamper på øverste nivå med mange tilskuere. Vi har derfor tegnet inn uttrekk tribuner på to av sidene. På den tredje langsiden vil det være balkongplasser slik at vi kan ha tilskuere på 3 sider av banen. Totalt vil vi kunne ca 1.000 tilskuere ved fullsatt hall.


Plassering av uttrekk tribuner

Til vanlig vil uttrekk tribunene stå sammenslått slik at det kan varmes opp på siden av banen før både trening og kamp. Vi forsøker også å se om det er mulig å tegne inn 2 femmer baner på tvers av banen. Vi har mange unge spillere som vi skal ta godt vare på.

Et annet stort ønske er mulighet til å ha videoskjerm i hallen. Dette vil bli brukt til reklame på enkelte kamper og instruksjon / informasjon til spillere under trening.


Illustrasjon av plassering storskjerm.

Vi vil også installere et system for å kunne streame kamper på en enkel måte. Trolig vil vi gå for kameraer med kunstig intelligens ( AI ) som vil gjøre oss uavhengig av at noen skal styre filmingen. Vi ser fram til at kamper i Flint Tønsberg Cup kan streames under neste års cup.