Marte er tilbake som juniortrener – Flint

Marte er tilbake som juniortrener

Marte Smistad (28) returnerer til Flint i rollen som junior trener. Hun vil ha ansvaret for rekruttene våre og jobbe tett med elitelagets trenerapparat. Vi skal samarbeide godt og fremstå som en samlet senioravdeling.

Marte er samboer og bosatt på Tolvsrød (Sandeåsen). Opprinnelig er hun fra Trondheim og flyttet til Tønsberg i 2013 pga håndballen. Hun spilte på damelaget til Flint fra 2013-2019. Etter dette valgte hun å legge opp som håndballspiller. Før tiden i Flint så spilte hun to sesonger i eliteserien for Byåsen Håndball Elite, samt 1.divisjon for Utleira. Marte deltok også på Juniorlandslaget for 92/93-årskullet, og har spilt på beachlandslaget i fire år. Her oppnådde hun EM-gull 2017, EM-sølv i 2015, VM-bronse i 2014 + 2016.

Som trener har hun vært bylagstrener for J15 Region Sør i 2020 og er SPU J15-trener i Region Sør kommende sesong.

Marte er utdannet sykepleier. Jobber nå i NHF Region Sør, hvor hun har ansvar for trenerutdanning regionalt og er nasjonalt
ansvarlig for beachhåndball.

Hun Gleder seg til å være en del av Flint-familien igjen, og bidra til å videreutvikle de unge talentene i klubben!

Vi ønsker Marte varmt velkommen !

Marte vet å juble