– Gleder meg til å bli spilleklar – Flint

– Gleder meg til å bli spilleklar

Karoline Müller Lislien (17 år – født 2003) har gått skadet i 9 måneder etter at hun først røk bakre korsbåndet for så å få trøbbel med skuldra.  Nå ser hun lyset i tunnelen og håper å kunne delta på fulle økter igjen i løpet av høsten.

– Det er selvfølgelig kjipt å være skadet, men jeg føler meg fortsatt som en del av laget og de andre inkluderer meg på samme måte som om jeg hadde spilt.  Det er veldig viktig å oppleve, understreker hun.  – Det er absolutt ikke sånn at de støter meg ut når jeg ikke kan spille, det gjør at jeg blir motivert til å gjøre den jobben med opptrening som skal til for å komme tilbake, forteller Karoline.

– Jeg møter på alle treningene og trener alternativt mens de andre har sin fellestrening.  Da får jeg også den lagfølelsen i stedet for å stå alene på et treningssenter. Jeg følger også med hvis de går igjennom nye avtaler og trekk og blir også med når laget spiller kamper.

Karoline har fortsatt noen uker med opptrening igjen før hun blir spilleklar.
Foto: Trond Sørøy


Håndball er hovedfokus!

Selv med så mange måneder på sidelinja er Karoline fortsatt supermotivert for å gjøre den opptreningen som behøves for at hun skal bli spilleklar igjen.  Håndball er det viktigste i livet til Karoline og det er det hun bruker så å si all sin tid på.

– Jeg har trening om morgenen, så skole og ny trening på ettermiddagen.  Resten av døgnet går til skolearbeid, spise riktig og hvile mye, så fritiden min bruker jeg på håndball.  I tillegg til egne treninger og spille kamper, tenker jeg håndball og ser på håndball. 

– Jeg synes håndball er utrolig gøy og jeg opplever så mye og har et bra lagmiljø med spillere og trenere, så det er veldig artig å holde på. 

– Jeg tror nok ikke jeg hadde synes det var like moro om det var dårlig stemning i laget. 

– Det er mange som kjemper om spilletid, det er konkurranse, men alle roser den man kjemper med plassen om, så det er også viktig at det er sånn oss spillerne imellom.  Det er viktig for meg å være en del av et lagmiljø hvor vi vinner og taper i sammen.  Uansett hva som skjer, så er vi et lag.

Foto: Trond Sørøy


Skal gripe muligheten

Karoline går nå på sin fjerde sesong i Flint Tønsberg.  Hun er veldig klar over at det er få spillere født i 2003 som vil få mulighet til å spille i REMA 1000-ligaen.  Hun skryter av muligheten klubben gir de yngre spillerne.

– Vi har et veldig bra tilbud her i Flint, med spill i REMA 1000-ligaen, 2. divisjon, Lerøy og regionserie.  Vi tenker alle at nå har vi muligheten og må gripe den sjansen og vise hva vi er gode for.  Vi skal ta muligheten når vi får den, lover hun. 


Spilt på A-laget

Karoline rakk å debutere på A-laget før hun ble skadet. 

– Jeg fikk heldigvis med meg noen kamper i 1. divisjon før jeg røk korsbåndet.  Det var veldig spennende å debutere på A-laget, jeg var ganske nervøs, men jeg har veldig flinke lagvenninner som sa at dette er ikke noe stresse over og det er bare å gjøre det du kan, for det er bra nok.  Det var fint å få hjelp av de andre på laget så jeg fikk roet meg ned. 


Har fokus

Nå håper hun på spilletid også på A-laget denne høsten, og målet hennes er å gjøre det bra i REMA 1000-ligaen.  – Men, poengterer hun, det viktigste å ha fokus på nå er å komme tilbake i 100% form og bli spilleklar igjen.

– Nå begynner det å bli noen måneder uten håndball, så det blir spennende å komme tilbake igjen, avslutter en målbevisst Karoline Müller Lislien.

Vi krysser fingrene for at hun snarlig er tilbake på banen!