Den nye treneren! – Flint

Den nye treneren!

Ny hovedtrener er klar

Det har vært kjent en stund at Tonje Larsen forlater Flint Tønsberg og nå er erstatteren klar.

Zarko Pejovic blir ny hovedtrener i Flint Tønsberg.  Han har tidligere trenererfaring fra Færøyene, Tynset, Falk Horten og Nøtterøy Håndball Elite.  I tillegg til trenergjerningen er han for tiden også engasjert hos Wang Toppidrett Tønsberg og i NHF Region Sør. 

Zarko Pejovic har et godt rykte på seg når det gjelder eierskap og entusiasme, han er dedikert og er kjent for å være en fyr med godt humør.  Det er en trener som er godt likt som nå tar over hovedansvaret for A-laget til Flint Tønsberg.


Klubben uttaler:

Styreleder Petter Dybdahl i Flint Tønsberg uttaler dette om den nye treneren:

– Zarko Pejovic (37) har vært førstevalg til erstatning for Tonje Larsen og det er derfor veldig gledelig at han nå har signert en 2 års avtale med Flint som hovedtrener fra 15 august. Zarko er en person som er etablert i lokalmiljøet med sin familie og har derfor god lokal forankring. Han har et brennende engasjement for elitesatsing og klubben. Vi ser derfor på dette som en langsiktig løsning som både Zarko og Flint Tønsberg skal ha stor glede av.

– Vi skal bygge klubben videre i forhold til elite og bredde. Dette har Zarko flott erfaring med fra tidligere trenerjobber. Han har bl.a. vært assistenttrener i Falk og Nøtterøy. En løsning med Nøtterøy har vært nødvendig for at Zarko kunne ta jobben som hovedtrener. Vi må takke naboklubben for at vi fikk til dette. Zarko blir å finne i Flintdrakt allerede 14 august i vår treningskamp mot Gjerpen.

– Vi ønsker Zarko hjertlig velkommen som hovedtrener for Flint i REMA 1000-ligaen.