Seier 22-20 mot Rælingen i sesongens første treningskamp – Flint

Seier 22-20 mot Rælingen i sesongens første treningskamp

Flint Tønsberg Håndball tok i mot Rælingen HK til årets første treningskamp.

Rælingen HK kom fra uavgjort 29-29 mot Gjerpen dagen før. Det var spillelystne Flint-jenter som entret banen I en lukket Flinthall, og anført av Mari Finstad Bergum og Elise Johnsen tok Flint en tidlig 5-1 ledelse.

Men solid start til tross, utover i omgangen kladdet det mer og mer og til pause ledet Rælingen komfortabelt 14-8.En pause gjorde godt, for i 2. Omgang fant jentene tilbake til spillet fra de første minuttene av kampen, og anført av en solid Zaynab Elmrani i Flint målet knappet Flint sakte men sikkert innpå Rælingen, og med 7 minutter igjen på klokka sto det 18-18.

Flint stoppet ikke der, og ga seg ikke før det sto 22-20 på tavla, og dermed seier i årets første treningskamp mot divisjonskollega Rælingen. Neste kamp er Fredag mot Gjerpen HK Skien.

Foto: Anders Ravn KarlsenRavnFoto