Gabi(16) – Idrettsglede og allsidighet – Flint

Gabi(16) – Idrettsglede og allsidighet

Gabi Sørvik Hansen markerte seg med å debutere på damelaget ifjor. Mange ble nok imponert over den uredde unge jenta som viste stor klokskap på banen. Bak suksessen på banen ligger idrettsglede og allsidighet. Hun er en viktig påminnelse om at det kan være lurt å være allsidig. Man skal ha det gøy, -ingen trenger å bli topp håndball spiller som 12-13 åring.

Vi tok en prat med Gabi ;

«Jeg har frem til jeg var 15 år drevet med flere idretter som har interessert meg og gitt meg god allsidighet. Jeg har vært innom fotball, langrenn, turn, dans, friidrett og håndball.»

» Den siste perioden fram til jeg var 15 år, satset jeg både håndball og friidrett der min øvelse var 800 meter.» ( Merk : vet hun løp på 2:21 i UM i 2018. Ikke værst ! ) «Å kombinere to idretter var veldig gøy og noe jeg trivdes med, likevel hadde jeg alltid i bakhodet hvilken idrett jeg likte best.»

«Helt fram til jeg var 15 år følte jeg at jeg kunne kombinere friidrett og håndball, men etter hvert krevde hver idrett enda mer. Det ble mer trening i hver idrett og jeg merket at for å bli enda bedre måtte jeg fokusere på kun en idrett. Valget falt ganske naturlig for meg på håndballen, men jeg synes det var trist å slutte med friidrett.»

» Jeg tror likevel at jeg har hatt en fordel av å drive med flere idretter, som har gitt meg gode erfaringer og stor kunnskap om trening. Jeg tror allsidigheten har lagt et godt treningsgrunnlag for videre satsning i håndball. «

Takk Gabi, -vi gleder oss til å se deg på banen denne sesongen. Masse lykke til !