Karoline(17), «-når korsbåndet ryker og veien tilbake» – Flint

Karoline(17), «-når korsbåndet ryker og veien tilbake»

Veien tilbake

Karoline har opplevd mange spilleres mareritt, -ryke korsbåndet og være ute av håndballen i en lang periode. Karoline er et stort talent som har spilt med flagget på brystet. Dit kom hun med sine gode holdninger og målbevisste innstilling. I en skadesituasjon kom disse egenskapene enda bedre til sin rett. Les hennes historie om hvordan hun kom seg tilbake til håndballbanen, -steg for steg. Karo er tatt ut til landslagssamling i juni.

Karoline sin historie :

«Etter jeg tok bakre korsbånd i desember 2019 har det selvfølgelig vært en kjip periode uten håndball hvor jeg har vært nødt til å følge med fra sidelinja. Deler av Bring serien og Norden røk for min del, noe jeg hadde sett frem til veldig lenge. «

«Jeg har hatt en lang periode med opptrening som har gått veldig bra. Det begynte med veldig små ting som å kunne strekke ut kneet og bøyet det igjen. Etter det kunne jeg smått begynne opp med rolig styrke og måtte gradvis trene meg mer og mer opp. Jeg satt meg hele tiden små mål som for eksempel å klare å ta knebøy med kun stang på 20kg, så med 25kg og så jobbe meg videre oppover. Det at jeg hadde slike mål for meg selv var veldig motiverende. «

«Jeg har for det meste vært positivt innstilt og ivrig for å komme tilbake så fort som mulig, men selvfølgelig er det noen tunge perioder også. Det kommer man ikke unna. Perioder hvor man føler at det aldri kommer til å bli bra igjen, eller at det kommer til å ta mye lenger tid en først forventet, men jeg har fått veldig god oppfølging og har hatt støttende lagvenninner rundt meg hele veien. «

«Nå er jeg snart tilbake for fullt igjen og gleder meg utrolig mye til neste sesong. Det blir en spennende sesong hvor vi kommer til å få god matching mot bra lag. Jeg gleder meg til masse nye utfordringer. Og jeg tror at jeg kommer til å sette enda mer pris på hvert minutt på banen etter denne perioden hvor jeg har fått kjenne på hvor mye jeg savner håndballen. Så jeg kan nesten ikke vente på sesongen 2020/2021. «

Hilsen Karo 🙂