Påmelding Åpnet (igjen) : Håndballskole 29 juni – 1 juli – Flint

Påmelding Åpnet (igjen) : Håndballskole 29 juni – 1 juli

Håndballskole for de yngre

Flint arrangerer håndballskole i Flint- og Slagenhallen 29 juni til 1 juli. Dette føles deilig å kunne si etter en lang tid med nedstengning av idrettsanlegg. Vi tror dette blir til stor glede for deltagerne. Det blir lagt vekt på både sport og sosialt. Håndballskolen er for alle barn og ungdommer født 2007 til 2012.

Smittevern

Det skal føles trygt å delta på vår håndballskole. Gjennom åpning av hallene for de yngre i mai måned så har vi fått god erfaring med akkurat dette. Vi tar ingen risiko og legger opp til å følge smittevernsreglene + litt til. Det betyr bl.a. at vi ikke kan servere mat, dette må medbringes. Vi kommer tilbake med endelige instruksjoner når «avkast» nærmer.

Begrenset antall plasser – «Først til Mølla»

Pga situasjonen rundt Covid-19 så vil vi iår ha langt færre plasser tilgjengelig enn tidligere. Det blir derfor først til mølla prinsippet som gjelder for påmeldinger.

Sportslig

Vi fått med oss trenere fra a-laget ( Tonje Larsen og Marianne Iversen ) samt sportslig leder Stian Andersen. Disse blir ikke alene. De vil også ha med seg hjelpere ( faddere ) fra damelaget. Vi vil også ha målvakt trenere på alle partiene. Med dette arsenalet av spillere og trenere som skal delta i årets Rema 1000 ligaen så tror vi på stor sportslig motivasjon for deltagerne.

Informasjon

En uke før håndballskolen starter så vil vi stenge påmeldingen og sende ut informasjon rundt spesifikke tider og program. Denne informasjonen vil bl.a. være tilpasset de siste retningslinjene fra myndighetene ift Covid-19.

Påmelding

Påmelding gjøres ved at man sender en mail til skole@flinthandball.no med navn og alder på spilleren. Så snart du har betalt så er du påmeldt. Vi vil måtte stenge påmeldingen når taket er nådd på antall deltakere. Ikke mange plasser igjen.

Deltagelse koster 950,- og 700,- for eventuelle søsken. Dvs 2 påmeldte i samme familie koster 950,- + 700,- = 1.650,- Beløpet vippses til nummeret vist under.Håndballens retningslinjer:

 1. Håndballens retningslinjer er et tillegg til, og ikke erstatning for, retningslinjene fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet. Gruppestørrelsen for trening er anbefalt til maksimalt 20 personer for alle håndballspillerne våre. Det gjelder både innendørs og utendørs. Flere slike grupper på maksimalt 20 personer kan samles dersom gruppene holdes adskilt og de enkeltvis og samlet overholder smittevernrådene.
 2. Kun friske personer skal delta på trening.
 3. Håndhygiene skal utføres ved starten og avslutningen av økten. Vask hendene i lunket vann med såpe i minst 20 sekunder
  a) Der håndvask ikke er mulig, kan alkoholbasert desinfeksjon være ett godt alternativ, men dette er lite effektivt ved synlige skitne hender eller dersom hendene er våte
  b) Desinfeksjonsmidler skal alltid være tilgjengelig i hallen
 4. For spillere til og med 19 år gjelder:
  a) Treningene kan foregå med fysisk kontakt mellom utøverne
  b) Husk en meter mellom deltakerne både før og etter trening og i pauser/opphold i treningen
 5. For spillere fra og med 20 år gjelder fortsatt én-metersregelen før, under og etter trening.
 6. Håndhilsing, klemming og unødvendig fysisk kontakt bør unngås.
 7. Deltakerne bør ikke ta seg til ansiktet mens man bedriver aktivitet med felles ball og utstyr.
 8. For fellesutstyr som er mye i kontakt med hender/ansikt, kan det vurderes om det er behov for renhold. Baller trenger ikke renhold utover normal praksis. Så lenge god håndhygiene ivaretas før og etter bruk av utstyr vil risikoen for indirekte smitte være svært lav.
  Man kan bruke felles klister/klisterfjerner, hvis god håndhygiene praktiseres.
 9. Alle har hver sin flaske.
 10. Spiller og foreldre skal informeres grundig om smittevernregler generelt og håndballens retningslinjer spesielt.