Spennende om framtiden, ny Flinthall eller ikke ? – Flint
Ny Flinthall under planlegging
Slik kan den nye Flinthallen bli seende ut.

Spennende om framtiden, ny Flinthall eller ikke ?

Det er spennende tider ift bygging av ny Flinthall. Det er avgjørende med en kommunal lånegaranti og det er det som behandles i disse dager. Uten en kommunal lånegaranti så kan det se mørkt ut. Mye av Flint håndball sin framtid ligger nå i hendene på de kommunale politikerne de kommende ukene.

En ny Flinthall er helt avgjørende for vår framtid som klubb og våre 500 medlemmer. Den gamle hallen er falleferdig og ville eventuelt ha trengt betydelig rehabilitering. Dette er litt av grunnen til at den gamle hallen ble solgt tidligere i vinter til fordel for å kunne bygge nytt.

Med en kommunal garanti på plass i juni så klarer Stiftelsen som står bak byggingen å ha bygget klart til bruk i februar neste år. Dette er et ekspress prosjekt, – men også et godt prosjekt ift innhold og økonomi. Som sagt, ekstremt spennende tider for Flint Håndball som nå heier på de kommunale politikerne og håper de blir med på laget.