Da starter vi opp med treninger i Slagenhallen fra 25 mai. – Flint
Vi åpner for trening fra 25 mai i Slagenhallen.

Da starter vi opp med treninger i Slagenhallen fra 25 mai.

Da er første uke med trening etter korona nedstengning snart unnagjort. Vi har kun brukt Flinthallen så langt. Erfaringen har vært bra. Med god organisering og respekt for de regler og retningslinjer som er satt så mener vi det er trygt å ta ibruk Slagenhallen fra 25 mai. Dette forutsetter som sagt samme disiplin som ble utvist første uken.

Vi må imidlertid flytte om litt på treningstidene da det ikke er tillatt med klister i Slagenhallen. Det betyr at de eldste som er avhengig av klister vil få alle sine treningstider i Flinthallen og de yngste i Slagenhallen.

Det er utrolig godt å se håndballen begynner å rulle igjen. Ta godt vare på denne muligheten så slipper vi en ny nedstengning.