17 Mai – Gratulerer med dagen ! – Flint

17 Mai – Gratulerer med dagen !

Idag feieres nasjonaldagen. Den feires uten barnetog og andre tradisjonsrike begivenheter. Ting er blitt annerledes. 18 mai skal vi i Flint Håndball begynne å ta hverdagen tilbake. Flinthallen åpnes for trening, alle permitteringer av trenere og damespillere er trukket, -vi kan endelig begynne å se fremover igjen. Våre muligheter vil være avhengig av hvor flinke vi er til å følge de retningslinjene som settes av myndighetene og NHF. Vi skal være en god lagspiller og gjøre vår del av jobben.

Dersom alt fungerer med treninger kommende uke så vil vi åpne ytterligere opp med treningstider i Slagenhallen. Dette kan skje fra 25 mai. Det burde gjøre at alle årganger får minst 1 trening i hall per uke.

I Flint tenker vi bredde og topp. Vi skal ivareta begge deler. Bredden er kanskje best representert gjennom Flint Tønsberg Cup i begynnelsen av september. Dugnad og foreldre-engasjement er fundamentet for bredden. I år er vi i tillegg så heldige å ha et lag i øverste divisjon på damesiden. Det gjør at våre unge talenter vil få nærkontakt med spillere man vanligvis kun ser på TV. Kanskje åpner vi mot Vipers i Tønsberghallen i starten på September ? Vi håper og tror at 2020/21 sesongen skal bli enormt morsomt for oss alle.