Ny Flinthall i 2021 – Flint
Ny Flinthall under planlegging
Slik kan den nye Flinthallen bli seende ut.

Ny Flinthall i 2021

Slik kan den nye Flinthallen bli seende ut. Hallen er planlagt bygget på området mellom parkeringsplassen og Slagenhallen, og i disse dager er nabovarsler og søknader sendt. Går alt etter planen vil hallen stå klar til bruk i februar 2021. Vi går spennende tider i møte og vi vil informere fortløpende rundt framdrift og innhold.

Det blir en arena med en håndballbane og plass til 1.000 tilskuere. Det blir lokaler til utleie til aktivitet som er relatert til idrett, helse og for eksempel utdanning. Hallen vil også inneholde eget styrkerom.

Vi tror den nye Flinthallen vil bygge en enda sterkere identitet for Flint Håndball og sette oss tydelig på kartet sammen med gode sportslige prestasjoner.