Flintprisen 2019 til Sondre Aurmo. – Flint

Flintprisen 2019 til Sondre Aurmo.

Flintdagen ble en fin sesongavslutning inne i Flinthallen.

Sondre Aurmo ble tildelt Flintprisen 2019 for sitt uoppslitelige arbeid for Flint Tønsberg håndball gjennom nesten en mannsalder. Styreleder Rune Olsen delte ut prisen. I talen sin til Sondre kom han inn på alle de verv og oppgaver vinneren har hatt gjennom karrieren sin i Flint. Sondre går nå av som sportslig leder, men han vil fortsatt være tilknyttet klubben. – og godt er det – et vandrende leksikon vedr. Flinthåndballen som han er. Sondre mottok prisen til stående applaus fra alle som var samlet i Flinthallen for å avslutte håndballsesongen 2018/2019.

Flintdagen arrangeres vanligvis ute på plenen foran hallen, men i år måtte den avholdes inn pga værforholdene.

Men det ble en fint arrangement uansett. Med leker, premieutdelinger og applaus for alle lag og spillere som var til strede. Kaker og is og drikkeflasker fra Strandman anleggsgartner.

Flere bilder og referat fra Flintdagen kommer etter hvert – så følg med.