Ny utstyrsavtale med Sport1 Tolvsrød fra 1. mai. – Flint

Ny utstyrsavtale med Sport1 Tolvsrød fra 1. mai.

I dag, 1. mai, trer den nye utstyrsavtalen mellom Flint Tønsberg håndball og Sport1 Tolvsrød i kraft.

Vi i Flint Tønsberg håndball er stolte over å ha inngått en avtale som støtter næringslivet i nærområdet vårt.

 

Avtalen innebærer at medlemmer i Flint Tønsberg håndball – og foresatte – og søsken – får 20% rabatt på kjøp i Sport1-butikken. Rabatten gjelder hele butikkens sortiment – sykler, sokker, fiskestenger, skismøring, jakker … alt.

 

Men det er en viktig ting å huske på:

Du må registrere deg i Sport1s kundedatabase. Det gjør du ved å oppgi telefonnummeret ditt i butikken. Når du registrerer deg må du huske å oppgi at du kommer inn under avtalen med Flint Tønsberg håndball. Ekspeditørene i butikken skal spørre deg om dette, men det er lurt å huske på det selv også.

 

Sport1, Hummel og vi i Flint er i ferd med å sette sammen en folder med de plaggene håndballspillerne skal bruke. Den vil bli lansert i andre uke i august. Da vil Sport1 arrangere stor klubbkveld med stor festivitas – og kanskje noen ekstra rabatter. Så skal du handle håndballtøy og utstyr, vent til da.