Jenny ble best i sin siste kamp for Flint. – Flint

Jenny ble best i sin siste kamp for Flint.

Her er Jenny sammen med Jon Bårdseth, representant for dagens kampsponsor, Gjermundsen Bilutleie.

Jenny Liodden kom inn etter pause og gjorde en av sine beste kamper i Flintdrakta i sesongens siste kamp onsdag. Flintdamene gikk ut av startblokkene i et forrykende tempo og ledet en stund med fem mål. Men motstander Stabæk fikk summet seg etter overfallet og klarte å komme a jour 12-12 til pause. Andre omgang ble jevn og til slutt viste resultattavla 23-23 og poengdeling. Det ble en noe dramatisk slutt på kampen da Flint hadde sjansen alene med målvakt da det gjensto 15 sekunder. Istedenfor skåring kontret Stabæk inn det utlignende målet. Dermed kunne Flint innkassere en flott sjetteplass på tabellen i sin første sesong tilbake i første divisjon.

 

Her er Jenny sammen med Jon Bårdseth, representanten for dagens kampsponsor, Gjermundsen Bilutleie.