Elises straffeskåring i sluttsekundet reddet kvelden. – Flint

Elises straffeskåring i sluttsekundet reddet kvelden.

Deilig borteseier mot Fjellhammer. (Foto Sara Haugen)

Da Elise Vedeler satte inn 7-meterkastet til 31-30 seier i kampens siste sekund kunne Flintspillerne slippe jubelen løs etter en nervepirrende avslutning på kampen mot Fjellhammer.
Vi ledet 7-1 etter 10 minutter, men Fjellhammer tok innpå og førsteomgangen igjennom lå vi jevn over 4-5 mål foran, men ved pause var hjemmelaget bare 2 bak, 17-15. I andre omgang dro vi fra igjen, og ledet med 6 mål halvveis i omgangen. Men Fjellhammer lot seg ikke knekke og to minutter før slutt gikk de for første gang opp i ledelse 30-29. Henriette satt inn utligning ett minutt før slutt, og idet kampen skulle blåses av fikk vi 7-meter. Den satte Elise i mål og dermed fikk vi endelig en borteseier igjen.
Elisene Johnsen og Vedeler satt 6 mål hver. Det gjorde Marianne Iversen også. Dermed ble de toppskårere i denne dramatiske tilstelningen.