Hyggelig julebord avslutter høstsesongen 2018. – Flint

Hyggelig julebord avslutter høstsesongen 2018.

Lørdag 15.12. var spillere og støtteappartat samlet i trimrommet i Flinthallen for å avholde høstsesongsavslutningsjulebord.
Festkomiteen hadde dekt flott langbord og det ble servert herlig juletapas fra Tønsberg Fisk og Delikatesse.
I tillegg til tildels høylytt og latterfylt dialog ble det holdt taler. Bl.a. oppsummerte styreleder Rune Olsen sesongen og takket spillere og støtteapparat. Elise Johnsen takket støtteapparatet på vegne av spillerne. Hovedtrener, Tonje Larsen fulgte opp fjorårets medaljetale med humørfylt innlegg om årets medalje – hennes første som trener. Fra spillerne fikk treneren en spillerdrakt – legg merke til nummeret – 2,4 (den er intern!). Komiteleder Marte Smistad ledet selskapet til hallen der Hannah Oldrup Jensen forklarte reglene for stolleken. Finaleparet besto av Mass Foss Hansen og Cecilie Wick Ullitz. Selvfølgelig gikk vår eminente målvakt av med seieren. (Video fra seansen kan bestilles hos merkedsansvarlig) Vel oppe igjen bidro den yngre garde med kult song and dance-innslag før noen gikk hit og andre dit (!) med hyggelig minne fra et herlig juleselskap.