Flint Tønsberg Håndball – Dugnadsoversikt – Flint

Flint Tønsberg Håndball – Dugnadsoversikt

Her er sesongens dugnadsoversikt. (September 2018)

Dugnadsoversikten viser antall dugnader og estimert vaktbehov hele sesongen fram til 30. juni 2019. Vi har forsøkt å gi alle lag – bortsett fra de yngste og eldste spillerne – så lik vaktbelastning som mulig. En del vakter følger naturlig lagets aktivitet – for eksempel lørdags- og søndagsturneringene. Alle lag må være innstilt på at Flint Tønsberg Cup er ungdomsutvalgets «store løft», så her er det «alle mann til pumpene». Derfor har noen lag blitt bedt om å stille med doble vakter – men dette er også gjort for å oppnå den nevnte likeverdigheten i totalt antall vakter.

Klikk for større bilde

 

Så er det sånn at verden og livet er omskiftelig, så det kan tenkes at vi må justere litt på antall vakter til hver enkelt dugnad. Imidlertid vil det IKKE komme flere dugnader inn i oversikten i tiden fram mot 1. mai 2018.
Tusen takk for at dere stiller opp!
Dugnadsoversikt som PDF fil