Drakt design for 2018-19 – Flint

Drakt design for 2018-19

Alle nye drakter i FTH skal ha dette design. Drakter handles hos Sport1 Revetal. Sport 1 Revetal trykker kun dette design på drakter. Det er FTH Marked som bestemmer hvordan drakter skal se ut. Design utenom denne malen er ikke tillatt og drakter kan bli inndratt.

Hvis lag får sponsing til «snill onkel» plass på drakt skal disse pengene gå til FTH for utgift til drakter. Ved helsponsing av drakter kan lag få sette spillernavn på drakten (100% dekket av det enkelte lag). Dette gjelder bredde drakter. Senior drakter har eget oppsett, også styrt av FTH Marked.

Sponsing av drakter for breddelags skal avtales med marked@flinthandball.no

 

Breddedrakt:

 

 

 

 

 

 

Seniordrakt fom 16år

 

 

 

 

 

 

Junior som .pdf file

Senior som .pdf file