Ny i Flint Tønsberg Håndball – Flint

Ny i Flint Tønsberg Håndball

Flint Tønsberg Håndball (FTH) bruker minidrett.no og Klubbadmin for medlems håndtering.

En bruker/spiller oppstår i minidrett.no

Denne videon kan være grei å se når du skal opprette en bruker hvis du ikke er kjent med minidrett.no

Søk om medlemskap finner du video på her.

Her finner du info om hvordan du oppretter en spiller

Vi anbefaler og opprette en bruker for spiller i første omgang. For dere som får/har verv i FTH (trener, lagleder) må dere opprette en bruker på dere selv også. (Vi kan ikke gi tilganger til lagslister mm. for spillere) En foresatte/bruker kan knytte sitt barn/spiller opp mot sin konto.

Det er viktig at all info her blir riktig. Mange idrettsgrener bruker dette for håndtering av medlemmer. Når de er lagt inn her kan din bruker også fungere for andre aktiviteter som du driver på med utenom FTH

Når bruker er registrert, dette er din private bruker, må denne meldes inn i FTH. Søk opp FTH (se bilde under).

Norsk idrett skal være et trygt sted å være for alle. Idrettsstyret har derfor vedtatt at alle idrettslag plikter å innhente politiattest for personer som skal utføre oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige (under 18 år) eller mennesker med utviklingshemming. Les mer om dette her.

Vi gleder oss til å spille håndball med deg.

UU-Flint Tønsberg Håndball