Ny klubbavtale – Flint

Ny klubbavtale

Hei,
vi i styret for Flint Tønsberg Håndball er glade for å presentere for dere alle vår nye klubbavtale med Ditt Klubbhus as/ Sport 1 as på Revetal. Det sto mellom 3 aktører og vi valgte Ditt Klubbhus as for de ga den beste total-pakken for både klubb og medlemmer. Avtalen gir muligheter for ekstra inntekter til klubben samtidig som alle medlemmer får kjøpt alt av sportsutstyr i butikken med en god rabatt, hele året. Flint HB får en kick-back / opptil 10% av vårt samlede kjøp allerede fra i dag og det er veldig kjærkomment og derfor viktig at vi bruker Ditt Klubbhus til alt vi trenger av sportsutstyr. Vi er også sikret til enhver tid Flint-utstyr på lager. Avtalen gjelder fra nå og det er bare å kjøpe julegaver der ved å si at du er medlem i Flint HB. Vi tok selvfølgelig alle element med i vurderingen, som at Revetal er litt utenfor byen men innhold i avtalen overskygger den lille kjøreturen.
Jeg vil på vegne av styret få takke alle for innsatsen i 2015, som spillere på alle lag , trenere, tillitsvalgte og foresatte og ønsker alle en riktig God Jul og velkommen i 2016.

For styret i Flint Tønsberg Håndball AL
Per Einar Dahlby
Styrets leder

 

klubbavtale_hel

 

2015_12_15_DM_Klubbavtale_IL_Flint_Håndball_A4