Til himmels! – Flint

Til himmels!

Flint-jentene tok publikum med på en berg - og dalbane tur av de sjeldne mot Bækkelaget.

Flint-jentene tok publikum med på en berg – og dalbane tur av de sjeldne mot Bækkelaget.

Det var ikke bare spillerne som var svett etter Flint Tønsberg – Bækkelaget på onsdag. Kampen svingte voldsomt, og spenningen varte helt inn. Flint Tønsberg så ut som de ikke hadde møtt opp til kamp og lå under 0-4 før det var gått fire minutter. Pål Oldrup Jensen måtte bruke en timeout allerede da for å prøve å rett på ting. Etter det hevet Flint seg mange hakk, men Bækkelaget beholdt  avstanden og økte. Halvveis i omgang stod det 5-11. Pål måtte bruke sin andre timeout. I andre halvdel av omgangen våknet jentene skikkelig, og fikk publikum med seg. Seksmålsledelsen ble mindre og mindre og til pause var det 12-13.

I andre omgang fulgte lagene hverandre en stund før Flint virkelig festet grepet, og på det meste var ledelsen på 22-17. Da trodde alle at Flint hadde snudd det som så håpløst ut til en trygg seier. Men de ville gjøre det spennende. Bækkelaget kom tilbake i kampen og med tre minutter igjen stod det 22-21. Flint virket nervøse, og publikum fryktet det verste. De beholdt roen, og Simone scoret det viktige 23-21 målet. Den stillingen stod seg til fløyta gikk, og spillere og publikum kunne slippe jubelen løs! Takk for turen.

 

tb.no