Kick off 30.10 – Flint

Kick off 30.10

Flint Tønsberg arrangerte kick off for årets sesong i Flinthallen torsdag kveld 30.10.14.

Flint Tønsberg arrangerte kick off for årets sesong i Flinthallen torsdag kveld 30.10.14. Hallen var fullstappet med små og store talenter, og en stor andel med trofaste Flint-supportere. Desibelnivået i hallen økte raskt da Sondra Aurmo ga klarsignal til stiv heks; de største mot de minste. Etter litt lett oppvarming ble håndballtalentene delt inn i sine respektive lag og fikk tildelt hver sin fadder fra damelaget. Forbildene på damelaget skal stille opp på minst en trening annenhver måned, samt se minst to kamper i løpet av sesongen. I gjengjeld må de yngre være med på å fylle Slagenhallen med heiarop, sang og støy under damelagets hjemmekamper.

Flint Tønsbergs yngre talenter fikk lære noen triks av de eldre, og kanskje vil vi se noe av dette i løpet av sesongens kamper?
Seansen ble avsluttet med et felles lagbilde. I tillegg fikk førstesanger Bertel Hjortland opp lagfølelsen med sitt velkjente ekkorop: Heia Flint!