Tett og jevnt i Slagenhallen 27-27 – Flint

Tett og jevnt i Slagenhallen 27-27

Under med 4 etter 7min. Skjerpet seg etter timeout. Det endte 27-27 etter en thriller avslutning. Stor stemning i Slagenhallen i kveld.

Sola gikk ned over Slagenhallen mens Flint tok i mot laget utenfor Stavanger til førstedivisjonsoppgjør søndag ettermiddag. Ca 200 publikummere fikk se Sola stikke av i starten av kampen. På det meste ledet bortelaget med fire mål, men Flint kjempet seg til 13-14 like før pausesignalet.

Anført av en til tider meget god Vivi bakerst på banen, tok Flint tak i kampen i andre omgang, og gikk opp i ledelsen. Derifra og ut var det en meget tett jevn kamp mellom de to tidligere Postenliga-lagene. Ledelsen svinget frem og tilbake, og til slutt endte det med poengdeling; 27-27.
Simone Dupont Larsen ble kåret til Flints beste spiller.
Publikum skuffet heller ikke under dagens oppgjør. Det var sjeldent stille blant de 200 Flint-supporterne.
Takk til foresatte og spillere på J00 for dagens dugnadsinnsats.
Heia Flint!
Kamprapport fra tb.no 
Flint Tønsberg – Sola 29-29