Hederlig innsats av Flint-jentene – Flint

Hederlig innsats av Flint-jentene

En bra kamp av Flint jentene, men Skrim ga aldri fra seg sin knappe ledelse.

Eliteserielaget Skrim Kongsberg gjestet Slagenhallen onsdag ettermiddag til første runde i cupen. Flint Tønsberg holdt godt følge med eliteserielaget i første omgang, og kampen bølget frem og tilbake. Hjemmelaget ledet 16-15 bare minuttet før pausesignalet, men et par kjappe mål fra Buskerud-laget sørget for 16-17 i favør gjestene.

I siste omgang gikk Skrim opp i både tre- og firemålseledelse, men Flint kjempet seg inn i kampen igjen. Med fem minutter igjen på kampuret var jentene våre kun to mål bak Skrim, men en angrepsfeil førte til ny tremålsledelse. Skrim holdt ledelsen kampen ut, og kampen endte 26-29 til gjestene.
Flint kan likevel se seg fornøyd med kveldens kamp. De beviste at de henger godt med på eliteserietempoet. Karoline Flåten og Madelen Bringaker, som stod for ni av Flints scoringer i ettermiddag, fortalte til Flints Facebook-side at de var fornøyd med lagets prestasjon.
Om vi tapte på banen, så vant vi på tribunen. Godt anført av Flints førstesanger Bertel Hjortland, holdt publikum liv i Slagenhallen. Nevnte Flåten og Bringaker trakk frem publikums engasjement i hallen, og oppmuntret samtlige til å stille i Slagenhallen førstkommende søndag kl 18. Da gjester Randesund vår egen lekegrind. Velkommen!
les også fra tb.no

3 NM Runde