1 GULL 1 SØLV – Flint

1 GULL 1 SØLV

Flint Tønsberg stilte med 4 lag i Jotun Runar Cup 2014. 2 J12 lag og 2 J14 lag. 2 av lagene, et fra hver pulje tok seg hele veien til finale.

Flint Tønsberg stilte med 4 lag i Jotun Runar Cup 2014. 2 J12 lag og 2 J14 lag.

2 av lagene, et fra hver pulje tok seg hele veien til finale.

Dette resulterte i 10-6 seier over Storhamar for Flint J12. Jentene åpnet litt famlende, men hentet seg greit inn etter å ligge under 0-3. Det tok ikke lang tid før forsvaret satt og spillet dreide seg om angrep i høy klasse.  Jentene spilte med hjerte utenpå drakta og et smil om munnen.

For J14 ble veien litt tyngre. Runar gikk raskt opp i 6-0 og litt av puffen gikk ut av Flint jentene. Jenter stanget lenge mot et solid Runar forsvar. Til pause lå Flint jenten under 8-1. Utover i 2 omg. kom Flint jentene litt mer inn i kampen men måtte seg seg slått også i denne gangen som endte 8-6. 16-7 til Runar etter 2×20 minutter er nok noe Flint jenten gjerne vil revansjere.

Jotun Runar Cup

Totalt en strålende helg i Runarhallen for Flint Tønsberg Håndball.

En takk til Runar for en fin fin cup.