Morsomt og gøy på Flintdagen! – Flint

Morsomt og gøy på Flintdagen!

Tradisjonen tro, skinte solen over Flinthallen på årets Flintdag.

A-laget stilte med artige håndballstasjoner inne i hallen og ungdomsspillerne hoppet, rullet, trippet og lekte med ball i hallen, mens de voksne nøt solen, grillen og hverandre på plenen utenfor. 

Fairplay-prisen ble delt ut til den hvert lag hadde stemt fram som den beste lagkameraten og fairplayeren på laget sitt.

En rekke Flintere fikk velfortjente blomster for innsatsen de har gjort og stadig gjør i klubben. Christel eide Larsen fikk takk for sin innsats som cup-generalinne. Kari Høyer, for lang og tro tjeneste som kioskansvarlig i UU. Rune Grading og Alexander Greger fikk takk for langvarig trenergjerning og avtroppende styreleder, Tomas Andersson ble også beblomstret.

Høydepunktet kom ved utdelingen av Flintprisen. Denne prisen går til noen som i en årrekke har bidratt til aktivitetene i klubben og som gjør en innsats langt utover det sedvanlige. I år ble prisen tildelt Merete Mello Rindal og Terje Rindal. Paret har vært en betydelig ressurs i klubben i mange år. Merete startet som trener for gutter 87 og har deretter vært med i styret og i de senere år, vært arrangementtsansvarlig og ildsjel. Terje ble rekruttert fra fotballen og har i mange år stått for kontakten til pressen, grafisk design, fredagsklubben, vært med i styre og stell og ildsjel og humørspreder. Barna er forlengst ute av redet og håndballen, men nå har sønnen Lars tatt jobben som trener for damer 2 og er en ivrig hjelper i riggegjengen. Så Rindalene jobber også for rekrutteringen av frivillige i klubben! Vi takker Merete og Terje av hjertet og håper på å ha dem med på laget i maaaaaange år til!

 

Heia Flint!