Kristiane forlater Flint…. – Flint

Kristiane forlater Flint….

Kristiaen Stormoen (20), en av «veteranene» i Flintdrakta, kommer til spille i Stabæk neste sesong. Hun studerer i Oslo og har i den siste sesongen pendlet frem og tilbake for å trene med Flint. Dette er en hard påkjenning som tapper krefter. Derfor har hun besluttet å fortsette håndballkarrieren i Stabæk.

Kristiane har vært toppskårer og en av støttepilarene på banen denne sesongen. Hun arbeider hardt og nådeløst og bidrar med overblikk og flotte skudd og innspill. Kristiane har inntatt en lederrolle på banen til tross for sin unge alder. Hun er en målbevisst og seriøs ung dame. Fokus ligger både på utdannelse og håndball, og Kristiane er ikke en som gjør noe halvveis. Denne uken har hun underskrevet en avtale med Stabæk og vi håper at de tar godt vare på jenta vår.

Det var en beveget Kristiane som fortalte lagvenninnen om beslutningen på årets avslutningsarrangement. Hun er født og oppvokst i Flint og har hjertet sitt her.  Jentene og klubben forstår og støtter opp om beslutningen, og håper å se Kristiane tilbake etter at hun er ferdig med studiene.

Vi ønsker Kristiane en flott håndballtid i Stabæk og at hun finner ro og krefter til å utvikle sitt store talent og nå alle sine drømmer og kommer tilbake om ikke lenge!

Engang Flintjente alltid Flintjente!