Kanonavslutning av Flintjentene! – Flint

Kanonavslutning av Flintjentene!

I Marianne Iversens siste kamp som trener og spiller for Flint, snudde hun kampen med velvalgte ord i pausen.

Hva som ble sagt i garderoben, er ukjent, men det virket!

Flint startet kampen som så ofte før. Litt tungt å komme igang og nok litt manglende tro på at man kune lykkes. 19 minuter inn i kampen var Glassverket foran 15-5. Tingene så mørke ut!

De neste 10 min kom Flint best ut av. Stolpe-ut ble byttet ut med stolpe-inn, samtidig som Glassverket ikke lykkes så godt og Vivi tok mange baller. Pauseresultatet 11-18 var respektabelt, dog var det mange mål opp.

I pausen var det premieutdeling i SørNorge-cupen jenter 14, hvor Flint fikk sølv og Runar vant gull etter en flott håndballoppvisning i finalen tidligere på dagen.

Etter pause stormet Flint inn i kampen med 4 kjappe skåringer og med 15-18 på tavla, var det full kamp igjen! Troen på spillet bredde seg og Glassverket mistet initiativet i kampen. Flintjentene ville ha poeng!

6 minutter før slutt var Flint foran 28-26! Glassverket tok time-out og så ble det ballance i protokollen igjen. Publikum holdt pusten og ropte og heiet. Stemningen i Slagenhallen sydet og heiaropene bølget fram og tilbake mellom Flintsupportere og Glassverkets heiagjeng.

2.30 før full tid banker Elise Vedeler inn et brak av et skudd fra 11 meter! Vi er foran igjen! Knappe halvminuttet etter skårer Glassverket og med 2 minutter tilbake på klokka, var det virkelig nerve i spillet.

Flint tar timeout…. Vivi redder vingskudd… Glassverket tar timeout… Kristiane takler og holder til tiden har løpt ut! Poeng til Flint! Flint jubler, Glassverket henger med hodene.

Vi vant 29-29 i sesongens siste kamp og den siste kamp i Postenligaen for denne gang. Jentene viste hva som bor i dem og at det er mye å bygge videre på.

Kristiane Stormoen leverte en praktkamp og endte med hele 11 mål! Hun er nr 12 på toppskårerlisten i Postenligaen og slår dermed spillere som Duda, Herrem, Edin og Riegelhut-Koren! Det er jenta vår det!

Ellers skårte Henriette og Elise 4 hver, Tina 3, Amalie og Brynja 2 og til sist Pernille G, Marte og Karoline 1 hver. Toppskårer for Glassverket ble landslagsspiller Veronika Kristiansen med 10 mål. Eks-Flinter Renate Såstad Sømme skåret 5 ganger .

Flint takker alle som kom i hallen og skapte kanonstemning og alle de som har støtte laget gjennom hele sesongen.

Vi siterer  Arnold Schwarzenegger fritt: WE’LL BE BACK!