Amalie viser vei med tæl og vilje! – Flint

Amalie viser vei med tæl og vilje!

Flint–Levanger 22–33 (9-15)

Flint: Vivi Storvang, Brynja Magnusdottir 2, Karoline Flåten 1, Marte Smistad 1, Rebecca Bakke Karlsson, Katharina Aho 1, Kristiane Stormoen 7, Henriette Jarneid 2, Tina Larsen 3, Pernille Tandberg Gran 2, Hedda Grading, Amalie Gjølberg 3, Pernille Andersson, Elise Vedeler
Toppscorer Levanger: Mari Morlid 7
Utvisninger: Flint 3×2 min., Levanger 1×2 min.

I gårsdagens kamp mot Levanger, viste ungjentene fra Flint seg fram for alvor. Anført av Amalie Gjølberg skåret den yngste garden hele 7 mål i kampen mot fysisk store og rutinerte jenter fra Levanger. Flints «rutinerte» jenter, dvs jentene som har passert 20 år, tok seg av resten anført av toppskårer Kristiane Stormoen og en kampvillig Henriette Jarneid på høyrekanten.

Det gror godt i «Flinthagen», selvom resultatene har uteblitt i år. Nå sender vi jentene i drivhus med Pål O og så blir det andre boller neste år!

Marianne Iversen, Flints skadede banegeneral, svinger pisken fra sidelinjen som trener. Kampvilje og håndballglede står på menyen og Marianne er imponert over innsatsviljen. Marianne fikk en uventet debut som trener i Postenligaen for noen kamper siden og høster mye ros blandt jentene.

Flint reiser til Fredrikstad på onsdag og avslutter sesongen søndag 23/3 hjemme i Slagenhallen mot Glassverket. Følg med her på hjemmesiden og Facebook for kampannonse og avslutningskampfest!