Spillegleden er på plass igjen! – Flint

Spillegleden er på plass igjen!

Flintjentene spilte bra i angrep og selvtilliten er på vei tilbake i laget.

I gårsdagens oppgjør mot Stabæk, kom Flintjentene best fra start og ledet 3-1 etter 4 minutter. Deretter våknet Stabæk til live igjen og tok litt over fram mot pause. Kampen bølget frem og tilbake og Flintjentene hang godt på. Marianne Iversen fungerte som trener og styrte laget sitt rolig og med stødig hånd! Jentene fikk prøve seg og får masse tillit og vokser med oppgaven. Stabæk kunne ikke føle seg trygge på noe tidspunkt i kampen.

Pauseresultatet var 14-17. Forsvaret var litt snillt i perioder og det tillot Stabæk å  spille ballen lenge og komme til gode muligheter. Angrepsmessig spillte Flintjentene mere kreativ håndball enn vi har sett på lenge og det resulterte i mange på skåringslisten og til tider flotte angrepsløsninger.

I 2 omg var lagene ennå jevnere og sluttresultatet ble 25-30. Kampglede og innsats preget Flintspillet og det var vanskelig å skulle kåre banens beste for Flint. Mange viste seg frem. Vi kan nevne Kristiane som ble toppskårer med 6 mål, Pernille A med flotte finter og mange gode målgivende pasninger, Karoline var god på streken, Elise setter inn flotte skåringer i 2. omg og takler hardt på 9 meter, Marte og Tina deler tiden på venstrekant og sørger for totalt 5 kasser derfra. Brynja viser muskler, innsats og glede og gjør jobben i forsvar og i angrep, både som midt og strek, men til sist ble det Henriette som stakk av med prisen for sine flotte løp og innløp og 4 flotte mål i de rette øyeblikkene.

Vi gleder oss over morsomt spill og håndballglede i Slagenhallen

Mål: Kristiane 6, Henriette 4, Elise 3, Tina 3, Pernille A 3, Karoline 2, Brynja 2 og Marte 2